C050 ReQual Technique Biovit Oil 500 ml

59,00

Excl. BTW: €48,76

Excl. BTW:
€48,76
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
C050
Merk:
ReQual

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
reQual Technique - Biovit Oil
 
HERSTELLENDE EN BESCHERMENDE BEHANDELING 
Eigenschappen: voedend - proteïnesupplement 
 
Werking: 
Professioneel product met een sterk herstellend vermogen. De speciale samenstelling van geselecteerde oliën verbetert de keratinebalans van de vacht. Al na de eerste behandeling met dit kant-en-klare product is een structurele verbetering zichtbaar: het haar lijkt minder breekbaar en gezonder. Ideaal voor alle hondenrassen, als preventief en beschermend middel tegen negatieve omgevingsinvloeden die het haar kunnen aantasten en verzwakken. Biovit-Oil is verrijkt met Re Complex dat alle essentiële herstellende stoffen levert om de vacht gezond en glanzend te maken. Abrikozenpitolie voedt alle soorten vachten, hydrateert en geeft meer glans. 
 
Indicaties: 
Het product bevat stoffen die haar en huid gezond houden. Bovendien worden de werkzame bestanddelen van andere verzorgingsproducten beter opgenomen. Door de natuurlijke voedende werking van de oliën verbetert de vethuishouding van de vacht. Door een regelmatig gebruik van Biovit-Oil, in combinatie met andere 
REQUAL-producten, worden optimale esthetische resultaten geboekt. 
 
Gebruiksaanwijzing: 
Het product kan zowel puur als opgelost in warm water worden gebruikt. Biovit-Oil wordt puur gebruikt bij het inwikkelen van langharige vachten of voor de behandeling van haaruitval. Het product wordt eveneens puur ingewreven om de haargroei te bevorderen of bij erg ruw en gemakkelijk splijtend haar. Opgelost in de shampoo (een theelepel voor 100 ml op te lossen shampoo) wordt het conditionerende effect van de shampoo versterkt en voorkomt het klitvorming. Ook kan een oplossing van 2 à 4 eetlepels worden gebruikt als wekelijks verzorgend masker na het wassen. 
De vachtstructuur wordt gevoed en hersteld wanneer een 1:1 oplossing met water dagelijks op de vacht wordt gespoten. 
 
 
VOOR ALLE RASSEN 
 
Werkzame bestanddelen: Abrikozenpitolie - Re Complex 
 
Flacon 500 ml (code 050)
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder