C046 ReQual Technique Thermal Fluid 250 ml

39,00

Excl. BTW: €32,23

Excl. BTW:
€32,23
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
C046
Merk:
ReQual

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
ReQual Technique - Thermal Fluid (250 ml)
 
GEMAKKELIJKE VERWIJDERING VAN KLITTEN 
Eigenschappen: versoepelend - herstellend 
 
Werking: 
Verstevigende conditioner voor professioneel gebruik. Wordt gebruikt als antiklitmiddel vóór het wassen. Thermal-Fluid bereidt de vacht voor op het wassen en geeft structuur aan fijn, droog en gespleten haar. Een uitstekend antistaticum en een perfecte conditioner. Aanbevolen voor alle rassen, maar met name voor wollige vachten. Thermal-Fluid bevat Re Complex, dat de vuile vacht snel de nodige werkzame stoffen verschaft. Verrijkt met Lijnzaadolie om het haar te ontklitten en te herstellen. Thermaalwater en Sorbitol verbeteren de natuurlijke glans van de kleuren en ontspannen de door klitten verzwakte en geïrriteerde huid. 
 
Indicaties: 
Heeft een snelle cosmetische werking op vachtdelen die door klitten zijn beschadigd. Geeft glans, weerstand en elasticiteit aan het haar. Aanbevolen voor alle soorten vachten, te gebruiken vóór het wassen. 
 
Gebruiksaanwijzing: 
Spuit het product rechtstreeks op de verharende vacht, op de klit of iedere andere te wassen vacht. Laat enkele seconden inwerken en controleer het effect van het product. Kam en borstel totdat het gewenste resultaat is verkregen. Als perfecte aanvulling op de behandeling van de vacht: 5 minuten laten inwerken voordat de hond wordt gewassen. 
 
VOOR ALLE RASSEN 
 
Werkzame bestanddelen: Thermaalwater - Re Complex 
 
Milieuvriendelijke spuitbus 250 ml (code C046)

 

 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder