C030 ReQual Technique Biojen 1000 ml

40,99

Excl. BTW: €33,88

Excl. BTW:
€33,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
C030
Merk:
ReQual

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
reQual Technique - Biojen
 
HERSTELT DE VACHT EN VOORKOMT KLITVORMING 
Eigenschappen: glansherstellend - ontklittend 
 
Werking: 
Versterkende conditioner met een meervoudige en hydraterende werking. Herstelt in korte tijd de vacht. Garandeert goede resultaten op breekbaar, verzwakt en slecht verzorgd haar. Snelwerkende conditioner, die de kleuren natuurlijk doet glanzen en het haar weer vitaliteit geeft. Een ideale antiklit-formule voor het onderhoud van lange en wollige vachten. Herstelt schade door chemische en omgevingsinvloeden. Na elke behandeling is het haar zacht, glanzend en gemakkelijk doorkambaar. Het product is verrijkt met het hoogwaardige Re Complex dat ook zwaar beschadigde vachten herstelt en het haar voedt met stoffen die natuurlijke balans herstellen. Het bevat keramiden die de vastheid en de weerstand van het haar verbeteren. Chlorofyl, Cacaoboter en Bramenextract zorgen voor een snel herstel van de vacht en ontgifting van de huid. 
 
Indicaties: 
Geeft steun en maakt zelfs moeilijk te modelleren vachten soepel en elastisch. Voorkomt gespleten haarpunten. Uitstekend antiklitmiddel dat het doorkammen vergemakkelijkt. Brengt de vacht in conditie en zorgt dat het haar niet statisch wordt. Voor verwaarloosde vachten, honden in de rui, vervilte of door verkeerde behandeling verzwakte vachten, 2 à 3 eetlepels oplossen in een liter water. Voor het normale onderhoud van verzorgde vachten zijn 1 à 2 eetlepels op een liter water voldoende. De dosering moet worden afgestemd op de conditie van de te behandelen vacht. 
 
Gebruiksaanwijzing: 
Gebruiken na het wassen op vochtig haar. Bereid een zachte emulsie door het product op te lossen in warm water. Verspreid de conditioner over de hele vacht. Inmasseren en enkele minuten laten inwerken. Spoel zorgvuldig alle resten weg. Extra voordelig in gebruik wanneer het product wordt aangebracht met een spuitflacon. 
 
VOOR ALLE RASSEN 
 
Werkzame bestanddelen: Keramiden - Re Complex 
 
Pot 1000 ml (Code C030) 
Olie met Re Complex en Abrikozenpitolie
HERSTELLENDE EN BESCHERMENDE BEHANDELING
Eigenschappen: voedend - proteïnesupplement
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder