Betalen

iDeal

Door te kiezen voor iDeal kan je zonder extra kosten direct online betalen. iDeal is beschikbaar als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van jouw betaling, kunnen wij meteen met jouw bestelling aan de slag.

 

Creditcard/PayPal

Met de creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of middels Paypal betaal je in onze beveiligde betaalomgeving. Wij berekenen hiervoor 3,4% transactiekosten over het totaalbedrag incl. verzendkosten

 

Overboeking

Wanneer je er voor kiest om de betaling te voldoen d.m.v. overboeking duurt het minimaal 1 werkdag voor wij de betaling zullen ontvangen. Wanneer de betaling vanuit België wordt voldaan, zal deze binnen 1-2 werkdagen bij ons binnenkomen/door ons worden ontvangen. Je kunt het te betalen bedrag overmaken naar ons ABN/AMRO bank rekeningnummer.  Zo kan je snel en veilig betalen.


NEDERLAND:
ABNAMRObank IBAN nummer: NL55ABNA0490361439
BIC nummer:

Vermeld bij betaling per overboeking altijd uw ordernummer als betalingskenmerk.

Over Polarstuff

Bij ons vindt u o.a. alle vachtverzorgingsproducten van ReQual. Wij leveren aan consumenten als ook aan retailers (trimsalons, winkels etc.) Kopen bij Polarstuff is eenvoudig en veilig. Onze online winkel is 24 uur per dag open. Van elk product in onze winkel hebben wij zo veel mogelijk informatie gegeven. Mocht u echter nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Polarstuff levert alleen hoogwaardige producten. Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers met betrekking tot de producten die wij opnemen in onze winkel. Daarom staan wij voor de volle 100% achter de producten die we verkopen. Mocht er problemen zijn met een product dan doen wij niet moeilijk en zullen proberen om het zo snel mogelijk naar ieders tevredenheid op te lossen.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 648187382 (Ricardo) / +31 628788354 (Bernadet)
E-mail
info@polarstuff.nl
Whatsapp
+31 648187382

Facebook